Ziua de azi

 

Astăzi e o nouă șansă de a fi mai bun decât ieri. E un nou început pentru a lăsa în spate trecutul cu tot ce a fost negativ în el și pentru a porni la drum plin de speranță cu sentimente mai bune și pline de optimism.

Astăzi împacă- te cu tine însuți și bucură- te de momentele puține și foarte importante petrecute alături de cei dragi. Lasă deoparte telefonul, tableta, televizorul sau orice ar putea să te distragă de la momentele tale de relaxare, de bucurie alături de oamenii cu adevarat importanți.

Să îi multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat și să îi fim recunoscători pentru fiecare nouă zi, pentru ca reprezintă cu adevarat o nouă experiență de viață.

Hai să fim mai pozitivi, să facem ceva minunat, poate așa și ceilalți din jur ne vor copia și vor face lucruri bune pentru semenii lor.

Nu lăsa ranchiuna și răutatea să te ghideze, pentru că în timp te vor obosi până îţi vor usca oasele. Știm cu toții că o inimă veselă înseamnă sănătate curata. Zâmbește azi, mâine poate fi mai rău!

Ceea ce contează cu adevărat sunt gândurile noastre pozitive, pentru că ele se vor transforma în acțiuni, iar mai apoi în realizări frumoase! O zi minunata să avem cu toții!

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *