Vânt în pupă să fie!

Ai constatat cât de mult se aseamană viaţa omului cu marea? Câteodată este lină şi domoală, dar alteori este neliniştită şi agitată. La fel ca şi traiul nostru cel de toate zilele…

Iar noi, oamenii, suntem ca nişte corăbii care navigăm spre țărmurile mult visate…

Se spune că pentru a putea naviga, o corabie are nevoie să rupă orice legătură cu uscatul. Singurele contacte rămânand staţia şi ancora. Această corabie are în cală bagaje formate din amintiri şi trecut, iar pe punte are toate dorințele, realizările, speranţele şi visele noastre.

Vântul este cel mai bun prieten, ne ajută să prindem putere şi ne oferă forţă, ca să ne umplem de speranțe şi curaj, dar furtunile pe care le întâlnim în calea noastră, ne aduc de cele mai multe ori în memorie amintirile.

Așa cum experiențele din trecut ne ajută să depășim situațiile critice, la fel şi corabia, care datorită greutății din cală,  nu se răstoarnă pe timp de furtuni.

E foarte important să ne cunoaștem și să ne înțelegem trecutul, pentru că numai aşa ne putem bucura de prezent şi ne putem construi un viitor mai frumos şi mai sigur.

Deci, vânt în pupă să fie!

Dacă eşti curios să vezi cum corăbiile folosesc doar puterea vântului pentru a înainta, poţi participa anul acesta la  Regata Marilor Veliere.

De asemnea, tot atunci, ai ocazia să descoperi oameni puternici şi să le afli  secretele din spatele aventurilor lor pe mare!

Regata Marilor Veliere se desfăşoară în Portul din Constanța, între 8 şi 11 septembrie, unde unele dintre cele mai spectaculoase nave cu pânze  vor putea fi vizitate gratuit de către turiști. Este pentru a doua oară când se organizează în țara noastră un astfel de festival!

Mai jos poţi vedea navele care se vor întrece pe Marea Neagră.

Kruzenshter anna maria Vityaz Pogoria ATYLA-small ariel-3 Akela-2013 Royal-Helena-850x567 wn2_1600_1200-850x638 velierul-mircea5-850x569 ATF-285-w black_sea_short_cruise_with_the_adornate mir

Mai multe detalii tehnice despre nave găseşti aici: http://regatamarilorveliere.ro/nave/.

Dă click pe imaginea de mai jos pentru a putea vizualiza programul evenimentului.

program

 Mai multe detalii găsești aici http://regatamarilorveliere.ro

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *