Un stoc de emoţii

Încă de la început am fost tare entuziasmată şi bucuroasă să particip la Webstock 2016, iar acum pot să afirm cu tărie că, organizatorii nu mi-au înşelat deloc aşteptările şi au reuşit să fie la înălţime din toate punctele de vedere!

A fost o experienţă unică, iar pe viitor îmi doresc să am parte de cât mai multe evenimente de acest gen.

Webstock 2016 a adus în prim plan oameni care ne inspiră, oameni care ne-au împărtăşit poveştile lor de succes, dar şi strategii de comunicare în mediul online.

Personalitatea cu care am rezonat cel mai bine a fost Paula Herlo. A reuşit să îmi capteze toată atenţia, vorbind despre lupta dură purtată cu sistemul de stat. Prin ambiţia,  perseverenţa şi dorinţa de a ajuta a depus o mulţime de eforturi pentru familii şi pentru copiii din ţara noastră, realizând foarte multe schimbări în bine, într-o societate condamnată la nepăsare.

„Tu ştii ce mai face copilul tău?”, „Avem viaţă în sânge!” sunt doar câteva dintre campaniile de succes implementate de Paula Herlo. O admir pentru ambiţia şi determinarea cu care a luptat pentru schimbarea legilor adopţiei, deoarece a reuşit să schimbe în bine lumea din jurul nostru.

webstock 2016

În cadrul conferinţei My Story am avut ocazia să ascult şi să cunosc numai oameni minunaţi, pe care eu personal îi consider învingători autentici: Alexandru Tomescu, Marian Godină, Paula Herlo, Sorin Onişor, Howard Dell.

Am avut ocazia să îl întreb personal pe Howard Dell dacă crede în Dumnezeu şi dacă îi este frică de ceva pe lumea aceasta, deoarece ne-a demonstrat tuturor că a  învins orice limită. M-am bucurat să aflu că, crede la fel ca şi mine de altfel, într-un singur Dumnezeu, unic, că nu există religie, ci credinţă purtată în suflet, iar termenul de frică nu există în vocabularul lui. Îi multumesc pentru modestie, timpul acordat şi fotografia-amintire cu noi!

Sorin Onişor a demonstrat tuturor că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi pasiunea, la 33 de ani, dascăl fiind, a renunţat la tot şi a plecat la Bucureşti. Prin fotografiile lui a putut schimba viaţa multor persoane, promovând imaginea frumoasă a României cu proiectul Marea hoinăreală. Am remarcat simplitatea, bunătatea, căldura şi pacea din sufletul lui, pe care le-a răspândit în sală întreaga durată a discursului.

Conferinţei My Story i s-ar potrivi de minune videoclipul campaniei Avon, prezentat de Alina Cinciulescu, în cadrul conferinţei de după amiază New Ideas for Marketers, o poveste despre ambiţie , determinare, disciplină, muncă şi perseverenţă. Sunt sigură că şi voi veţi avea un gol în stomac, atunci când îl veţi viziona.

 

Conferinţa New Trends a schimbat registrul şi a adus în prim plan tehnologia,Vodafone România lansând serviciului de video la cerere 4GTV+. Oficialii companiei au făcut publică şi informaţia că au semnat un parteneriat cu Netflix. Anunţul parteneriatului dintre Vodafone şi Netflix a fost făcut de Ravinder Takkar, CEO Vodafone Romania, si Chris Whiteley, VP Business Development, EMEA at Netflix.

M-am întristat puţin, atunci când am văzut prezentată realitatea dură despre consumatorii principali ai tehnologiei: copiii.  Videoclipul cu acei copii ţinând în mână o tabletă şi privind desene animate, mi-a provocat o mare mâhnire în suflet.

Dragi părinţi, lăsaţi copiii să se joace!

Din păcate în România, 40% dintre persoanele cu vârste <35 ani , atunci când sunt acasă îşi alocă timpul privind videoclipuri pe smartphone.

Ultima conferinţă la care am participat în cadrul Webstock2016 a fost despre Social Media şi New Ideas for Marketers.

Recunosc că, nu mă aşteptam să discutăm despre Snapchat, Instagram si Linkedin, după părerea mea Facebook-ul reprezintă next level, cumulând în mare parte funcţiile celor trei aplicaţii. Dar, poate că,  sunt eu neevoluată 🙂 Am avut ocazia să îi ascult pe Robert Katai, Adrian Niculescu, Andrei Canda.

După aceea, prin ideile şi campaniile lor,  mi-au captat atenţia pe rând: Alina Cinciulescu- Avon, Alexandru Negrea-Social Smarts, Mirabela Dinu şi Vica Schipor- Bitdefender .

Am plecat acasă cu o mulţime de idei noi, cunoştiinţe şi tehnici acumulate pe întreaga durată a evenimentului, dar şi cu o mulţime de cadouri interesante din partea sponsorilor prezenţi.

De asemenea, acest eveniment  mi- a oferit ocazia de a interacţiona cu alţi bloggeri şi oameni de media, de a ne cunoaşte personal şi de a ne împărtăşi idei.

Ţin tare mult să îi multumesc Prinţesei urbane pentru disponibilitatea şi timpul oferit în pauza dintre conferinţe, mi-e tare dragă! M-am bucurat să constat, că emană în jurul ei multă energie pozitivă şi umor, la fel ca atunci când scrie pe blog. Multumesc pentru amintirea foto!

În concluzie , pentru mine Webstock 2016 a însemnat o mulţime de emoţii, profesionalism, determinare, ambiţie. Moderatorii au fost la înălţime( Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Cristian Florea, Cristian China-Birta), invitaţii super deschişi, iar organizatorii profesionişti.

Vă mulţumesc tuturor pentru experienţa minunată trăită împreună şi de abia aştept următoarea ediţie Webstock!

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *