Uite cum #TESTAREA ne ajută să alegem smartphone-ul ideal!

A trecut ceva vreme de când nu mi-am mai cumpărat un smartphone nou… Asta pentru că, în general, îl folosesc până când apare ceva mai bun, mai performant sau mai potrivit nevoilor mele de comunicare.

Iată că, a sosit în sfârşit momentul să îl înlocuiesc cu unul nou şi deja m-am hotărât asupra unui model pe care mi-l doresc foarte mult, datorită performanţelor sale tehnice, dar şi  datorită aspectului său elegant şi preţios : Allview P8 eMagic.

Acest smartphone a fost lansat cu succes în data de 30.06.2016 şi faţă de celelate dispozitive ale brandului ALLVIEW,  aduce un plus de magie printr-o nouă versiune a aplicaţiei Magic Touch.

Magic Touch pune la dispoziţia utilizatorilor un meniu lateral în care pot fi adăugate până la 15 aplicaţii favorite. Noua versiune oferă scurtături diferite pentru atingeri diferite. Astfel, în timp ce o atingere scurtă a unui icon deschide aplicaţia asociată, o atingere prelungită va afişa cele mai utilizate opţiuni ale sale. Magic Touch se adaptează uşor în dreapta sau stânga ecranului, în funcţie de mâna care foloseşte terminalul.

Camera principală de 13MP este prevăzută cu Autofocus, iar cea secundară  de 5MP este prevăzută cu  functia Face Beauty.

P8 eMagic este echipat cu procesor Quad Core, rulează sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow, dispune de o memorie RAM de 2GB şi o memorie Flash de 16GB. Spaţiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB.

Aspectul este unul elegant, poţi alege culoarea gri sau auriu, ca dimensiuni măsoară 152*77,2*8,9 mm, iar greutatea sa este de 154 grame.

Durata de funcţionare a bateriei este de până la 225 ore în stand-by, iar ca timp de convorbiri până la 13 ore.

 

allview-p8-emagic

untitled

untitled

p8emagic

Îmi place tare mult că are ecranul mare, de dimensiune 5.5 inch şi pot vizualiza foarte uşor filme sau videoclipuri, iar culorile sale sunt de o calitate superioară.

Vine la pachet cu un cablu de date USB, astfel încât îl putem conecta foarte uşor la un PC sau laptop,  alimentator, manual de utilizare şi certificat de garanţie.

Consider că, raportul dintre calitatea şi preţul acestui smartphone este unul excelent, preţul lui fiind de doar 899 RON.

Voi ce parere aveţi? Nu-i aşa că am făcut o alegere bună?

Am avut noroc că am aflat despre acest nou smartphone, şi când spun noroc,  mă refer la faptul că, l-am descoperit datorită unui review interesant realizat de Marius Călugăru, pe canalul său Youtube TestArea.

Cu siguranţă aţi auzit de Marius Călugăru, este unul dintre cei mai vestiţi bloggeri din Craiova şi din Oltenia, cunoscut în mediul online drept Blogatu. Acesta este medic de profesie, iar în prezent îşi împarte timpul între mai multe activităţi: viaţa personală, medicină, blogging, publicitate online, politică, jurnalism, socializare pe reţelele sociale şi realizare de clipuri şi fotografii.

De asemenea,  este şi realizatorul emisiunii Testarea. Prima ediţie a acestei emisiuni a fost difuzată în data de 10 aprilie 2016 pe canalul de Youtube TestArea  şi pe site-ul testarea.ro, iar în prezent a ajuns la cea de- a şasea ediţie.

Prin aceste emisiuni calitative, Blogatu chiar şi-a atins cu succes obiectivul stabilit.

Pe mine, de exemplu, m-a ajutat foarte mult, prin faptul că, m-a informat din timp asupra noutăţilor apărute în domeniul tehnologiei, implicit asupra gadget-urilor noi apărute.

Şi uite aşa am ales să achiziţionez un telefon nou, cu un design superior,  foarte performant din punct de vedere tehnic  şi destul de ok ca preţ, adică se mulează perfect pe măsura nevoilor mele 🙂

Vă recomand tuturor să vă abonaţi şi voi la canalul de Youtube TestArea sau să accesați testarea.ro, pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri şi unboxing-uri ale celor mai noi device-uri.

testarea

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *