Transformă-ţi concediul în cea mai minunată vacanţă!

Planificarea unei vacanţe nu este întotdeauna  un lucru uşor, dimpotrivă uneori poate fi o experienţă destul de stresantă, mai ales dacă nu suntem hotarâţi asupra unei destinaţii anume.

Tocmai de aceea, cei de la Holidaynet.ro s-au gândit să ne vină în ajutor cu un portal destinat rezervării vacanţelor perfecte!

Mai întâi trebuie să ne gândim la ce tip de vacanţă ne dorim: una într-un singur loc sau un circuit care să includa mai multe destinaţii? Unde vrem să ne cazăm, la hotel, la o pensiune sau poate în cort?

Dacă dorim să practicăm sporturi şi ce fel de sporturi, dacă dorim să vizităm monumente culturale, istorice, muzee şi alte obiective turistice şi cu ce dorim să ne deplasăm, maşina personală, autocar sau avion.

La toate aceste opţiuni trebuie să luăm în calcul şi timpul avut la dispoziţie pentru concediul nostru: trei zile, o săptămână, două săptămâni sau pentru unii care sunt mai norocoşi chiar o lună de zile. Timpul este foarte important pentru că în funcţie de el decidem cât de departe ne vom deplasa.

La final nu trebuie uitat de calculat bugetul disponibil, acesta fiind un factor decizional pentru mulţi dintre noi.  În cazul în care bugetul nostru nu este foarte mare, putem opta să ne facem rezervarea din timp, sau sa alegem să mergem în extra sezon atunci când este mai ieftin sau să optăm pentru ofertele last minute, oferte avantajoase, dar pe ultima sută de metri. 

Să reţinem că,  pentru o vacanţă reuşită nu trebuie să mergem în ţări exotice sau în locuri de lux, super costisitoare. Ştim cu toţii ce ţară minunată şi superbă avem! Din păcate, o viaţă întregă nu ne-ar ajunge să o explorăm la maxim!

Cu ajutorul site-ului Holidaynet.ro putem alege  să profităm de reduceri şi promoţii avantajoase chiar aici, la noi în ţară.

Ce este Holidaynet ?

logo (1)

Un portal de rezervări foarte simplu de utilizat, atât pentru unităƫile de cazare, cât si pentru clienƫi.
Oferă informaƫii reale, preƫuri actualizate și acces facil spre interogarea datelor ȋn portal.
Nu percepe nici o taxă de ȋnregistrare din partea unităƫilor de cazare și nici taxă de rezervare pentru client.Holidaynet este printre primele portaluri online care cuprinde o reƫea internaƫională de platforme destinate turismului (Holidaynet.ro, Holidaynet.hu, holidaynet.com, Holidaynet.pl),informaƫiile fiind afișate ȋn 4 limbi.Holidaynet.ro și-a format o comunitate largă de turiști care pot alege dintre sute de locuri de cazare de pe teritoriul României.
Scopul nostru principal este dezvoltarea turismului intern si promovarea zonelor turistice din toată ƫara.Holidaynet nu este doar un partener de ȋncredere a unităƫilor de cazare, ci și un punct de legătură ȋntre turiștii care vor sa descopere România și zonele unde aceștia beneficiază de servicii de calitate.
Holidaynet este portalul unde ȋn doar 5 minute ȋƫi poƫi afișa unitatea de cazare, care automat va fi vizibilă pentru toƫi potenƫiali clienƫi.portal

Mai simplu, mai eficient!
Cauƫi un loc de cazare cu servicii impecabile și confort asigurat?
Noi iƫi venim ȋn ajutor! Caută ȋmpreună cu Holidaynet cele mai frumoase locuri care merită vizitate. Prin intermediul platformei Holidaynet vei găsi ȋn cel mai scurt timp unităƫi de cazare care satisfac toate gusturile și toate nevoile.

De ce este simplu?
Holidaynet este foarte ușor de folosit și absolut gratuit. Toate unităƫile listate pot fi verificate și cu ajutorul recenziilor primite, ceea ce ȋƫi ușurează alegerea.

De ce este eficient?
Găsești ȋn cel mai scurt timp posibil toate variantele care corespund asteptărilor tale, fie că este vorba de preƫ, fie că este vorba de serviciile care ƫi se prestează. Căutările se pot efectua de pe telefon, tabletă sau PC, site-ul nostru ȋƫi asigură cea mai practică interfaƫă posibilă.

De exemplu, eu am am accesat site-ul şi am descoperit o sumedenie de oferte ieftine de cazare în zona Maramureşului.

Am efectuat o căutare simplă optând pentru cazare în pensiuni, conform imaginii de mai jos :

cautare

Şi aplicaţia mi-a afişat rapid  ofertele pentru cazare Maramures. Preţurile sunt cu adevărat ok, variază între tariful de 50lei pe noapte şi 150 lei pe noapte.

Ca şi facilităţi oferite de către proprietarii pensiunilor:

facilitati

faciltati alte

Se ştie că zona Maramureşului este locul ideal pentru o vacanţă relaxantă, departe de stresul cotidian. Ca şi obiective turistice, putem vizita aici: Cimitirul vesel de la Săpânţa, oraşul Sighetu Marmaţiei locul în care putem vizita Muzeul Memorial al Victimelor Comunismului, Casa Memorială Elie Wiesel şi Muzeul Etnografic al Maramureşului, Mocăniţa şi mânăstirile din lemn.

De cele mai multe ori, se spune despre Maramureş că este sufletul satului tipic românesc. Cu aşezãrile sale pitoreşti, dealuri înverzite şi câmpii pline de flori cât şi cu dotarile şi serviciile pensiunilor vor face din concediul noastru o vacanţă  de care să ne amintim cu plăcere!

 Transformă-ţi şi tu concediul în cea mai minunată vacanţă, cu ajutorul Holidaynet.ro!

Indiferent de destinaţia aleasă, litoral, munte, agroturism, staţiuni de schi, relaxare sau spa, cu Holidaynet vei avea  o mulţime de  experienţe de neuitat!

portal hoyday

cazare

logo (1)

maramures

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *