Transforma durerea in putere!

In cursul vietii avem o sumedenie de ganduri, trairi, sentimente, emotii , printre care si durerea sufleteasca.  Atunci cand suntem raniti, dezamagiti, cand pierdem pe cineva drag, cand afacerile nu mai merg, cand avem parte de esecuri, cand picam un examen important, in sufletul nostru apare o durere. Este ceva care nu se poate exprima in cuvinte , dar exista si o simtim cu toata fiinta noastra. Nu exista persoana in lumea asta care sa nu fi simtit macar o data durerea.

Am experimentat si eu de multe ori aceasta traire si pot sa spun ca m-a intarit, m-a facut mai puternica. Asa ca vreau sa va asigur ca fiecare dintre noi putem transforma durerea in putere. Cum? Când simți ca ești la pământ, călcat în picioare, cand toate usile sunt inchise, cand simti ca nu mai ai nimic de pierdut…strânge toata durerea, dezamăgirea, supararea, eșecul, neputinta, și folosește – le precum o forță care sa te ridice si sa îți continui viata.

 Nu spun ca este ușor, este extraordinar de greu, dar nu imposibil, se poate! Nu lăsa durerea sa te omoare, prefa-o in putere! Ea este ceva temporar, va trece!  Însă dacă o lași, se va așeza în sufletul tău ca o infecție, ca un virus care iti invadeaza trupul, iar în final se va transforma în tristete, apoi in depresie, iar depresia, știi bine, este cauza multor boli.

Si pentru ca am simțit pe pielea mea, atat vă spun, lăsați durerea in urma, rugati-va,  faceți tot ce va sta în putință sa zambiti, iesti afara din casa, bucurati-va de natura,  înconjurați- va  de oameni pozitivi si învățați de la ei! Toate trec, mergem mai departe!

Va recomad si o melodie care pe mine ma motiveaza, se numeste Superheroes, interpretata de The Script, va las sa o ascultati.

„When you’ve been fighting for it all your life
You’ve been struggling to make things right
That’s a how a superhero learns to fly
(Every day, every hour, turn the pain into power)
When you’ve been fighting for it all your life
You’ve been working every day and night
That’s a how a superhero learns to fly
Every day, every hour, turn the pain into power.”

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *