Team Building de vis la Hotel Arc de Triomphe

Săptămâna trecută, împreună cu colegii mei am avut parte de o experienţă unică: am petrecut împreună un teambuilding extraordinar în Bucureşti, la Hotel Arc de Triomphe.  

Am plecat cu toţii  cu autocarul, vineri dimineaţa şi ne-am întors sâmbătă seara. Habar nu aveam ce surpriză ne aştepta acolo!

Deşi, aflasem că, Hotel Arc de Triomphe este un hotel de 4 stele superior amplasat în imediata vecinătate a Arcului de Triumf și a Bulevardului Kiseleff, fiind primul hotel boutique din România, ajungând la recepţie, nu mi-a venit să cred, câtă frumuseţe şi eleganţă am descoperit în jurul meu!

r2

Vă invit să descoperiţi şi voi printr-un tur virtual, cu un simplu click pe acest link:

http://www.hotelarcdetriomphe.ro/ATH360/Hotel_Arc_de_Triomphe.html

Chiar dacă am fost grupate câte două persoane în camere standard, am rămas profund impresionată atât de spaţiul elegant, cât şi de dimensiunea camerei, curăţenia şi serviciile oferite:

 • Acces la internet Wi-Fi
 • Telefon direct internațional
 • Televiziune prin cablu
 • Birou de lucru
 • Aer condiționat cu control individual al climei
 • Baie cu cadă
 • Prosoape de baie 100% bumbac
 • Perne din material nealergenic
 • Halate de baie și papuci
 • Uscător de păr
 • Cosmetice Bio
 • Mini-bar complet

cs1

După puţin timp, am coborât la restaurant pentru a lua prânzul. Nu îmi venea să cred în ce loc superb şi minunat mă aflam…parcă eram într-un vis…atât era de frumos!

Restaurantul Oliviers, este situat la primul etaj al Hotelului Arc de Triomphe având o capacitate de 80 persoane. Este amenajat într-un decor clasic, foarte elegant şi deosebit!

Cum era firesc, şi aici am avut parte  de o experiență gastronomică desăvârșită!  Având  un meniu diversificat, am descoperit atât specialități tradiționale, cât și rețete inspirate din bucătăria internațională.

9

restaurant oliviers

După aceea, am fost invitaţi să luăm parte la o conferinţă în  „Sala Victoria”.  Bineînţeles că şi aici am rămas plăcut impresionată de ambientul primitor și elegant, dar şi de faptul că, aceasta era dotată cu absolut toate facilităţile necesare:

 • Video-proiector
 • Retro-proiector
 • Ecran de proiecție
 • Flipchart
 • Conexiune la internet de înaltă viteză pentru conferințe video
 • Echipament de sonorizare

victoria

După terminarea conferinţei, a urmat cina la restaurant şi apoi petrecerea, unde noi toţi am dansat şi ne-am distrat copios.

Petrecerea a avut loc în sala VICTORIA BALLROM. 

victoria_b

A doua zi de dimineaţă, am servit micul dejun şi ne-am hotărăt ca apoi să mergem să ne relaxăm corpul și mintea la SPA. Aşa că ne-am echipat cu halatele şi papucii din camere şi am mers la SPA, unde am beneficiat de servicii SPA de lux: sauna şi jacuzzi, masaj, reflexologie, împachetări.

spa3 spa1

După aceea, am plecat cu toții spre casele noastre, încărcați cu multă energie pozitivă, bucuroși de așa experiență și foarte relaxați!

Felicitări organizatorilor pentru locaţia aleasă şi  multumesc pentru toate momentele placute! M-am simtit extraordinar! A fost un teambuilding de vis! Relaxant!!!

Totodată, felicitări întregului personal! Am avut parte de multe surprize frumoase din partea personalului hotelier, care a debordat de eleganţă, amabilitate şi profesionalism!

residence-hotels-mic

Ştiaţi că, RESIDENCE HOTELS (business & wellness) este primul lanț de boutique-hoteluri din România, de 4 stele, și printre primii membri ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociație de boutique-hoteluri din lume, cu sediul în Los Angeles?

De asemenea, trei dintre hotelurile din lanțul Residence Hotels, Arc de Triomphe, Domenii Plaza și La Conac, se află în București, iar cel de-al patrulea, Les Mandariniers, este situat pe Riviera franceză, în Hyeres.

Cu siguranţă orice variantă ați alege, Residence Hotels vă vor transforma călătoria într-o experiență de neuitat, fie că veniți într-o vizită de afaceri, fie în calitate de turist.

Pentru mai multe informaţii şi rezervări puteţi accesa site-ul:

http://www.residencehotels.com.ro/

sau

pagina de facebook:

http://www.facebook.com/ArcdeTriompheHotel/ 

Surse foto:
http://www.residencehotels.com.ro/
http://www.sali-de-conferinta.ro/
http://www.facebook.com/ResidenceHotels/
http://www.facebook.com/ArcdeTriompheHotel/

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2016.

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *