Oamenii inteligenți consumă fructe și legume!

Conform unor statistici, românii sunt deficitari la consumul de fructe şi legume, doar 19% dintre adulți  consumă zilnic tipul acesta de alimente.

Mai nou, studiile ne demonstrează că, consumul de fructe și legume este influențat de nivelul de educație, un grad de educație mai ridicat fiind întâlnit în rândul celor care consumă cel puțin cinci porții de legume și fructe în fiecare zi.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă un consum mediu zilnic de 400g de fructe şi legume de diferite culori deoarece conţin nutrienţi şi componente bioactive cu un rol esenţial în menţinerea sănătăţii.

Sănătatea are gust, iar fructele și legumele se pot consuma și sub formă de suc/smoothie-uri!

Specialiștii în domeniu spun că, în mod obișnuit, cantitatea de fructe și legume pe care o putem consuma este limitată, iar absorbția acestora mai lentă. În cazul consumului de suc, cantitatea de fructe sau legume pe care o putem ingera sub formă lichidă este mult mai mare, iar absorbția foarte rapidă și fără efort.

Sucurile din fructe, legume și frunze asigură un aport crescut de vitamine, minerale, enzime, fironutrienți, din care organismul nostru extrage elementele vitale unei bune funcționări pe care le poate trannsforma cun efort minim, conservând energie vitală.

Pentru că Hurom susține viața și își dorește ca fiecare dintre noi să trăiască o viață lungă și fericită, vine în întâmpinarea noastră cu mai multe  reduceri la storcătoarele Hurom.

Cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom este un storcător lent, cu presare la rece, astfel ajutând la obținerea unor preparate mult mai elaborate decât sucurile din fructe, legume sau frunze ,cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime , contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea noastră.

Hurom HZ Alpha, produs inovator, deschide o nouă eră în stoarcerea fructelor, legumelor și frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile.

Hurom HZ Alpha păstrează calitățile generațiilor anterioare Hurom, poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, minerale, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors datorită tehnologiei avansate de stoarcere și a vitezei ultra-lente de rotație.

Noul sistem de antrenare al periilor rotative asigură o mai bună omogenizare a sucului și contribuie la evacuarea mai rapidă și mai eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare mai rapidă.

Smoothie-ul meu preferat! 

Mod de preparare:

1. Spălaţi bine ingredientele.
2. Pentru acest suc vă recomandăm să folosiţi sita grosieră.
3. Spălaţi frunzele de spanac.
4. Introduceţi laptele de soia, frunzele de spanac, respectiv bucăţile de banane în storcător, în această ordine.
5. Savuraţi acest smoothie şi bucuraţi-vă de energia pe care v-o oferă.

 

 

Sucul potrivit pentru diminetile perfecte!

Mod de preparare
1. Spălaţi bine fructele.
2. Pentru acest fresh vă recomandăm să folosiţi sita fină.
3. Taiaţi fructele in cuburi/felii rezonabile pentru storcătorul pe care îl folosiţi.
4. Introduceţi fructele in storcător.
5. Bucuraţi-vă de gustul plăcut al acestui fresh, care va fi sursa principală de energie pentru o zi reuşită.

 

* Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *