Galusca si Valentine’s Day

Ziua indragostitilor

Înainte să am copiii, obișnuiam să sărbătoresc Valentine’s Day și mă bucuram de tot felul de cadouri și surprize decorate cu sentimente pline de romantism.

Cea mai frumoasă experiență a fost pe vremea când eu și soțul meu nu locuiam încă împreună, acum aproximativ 9 ani. Totul a început cu un sms trimis de mine la un concurs de declarații de dragoste desfășurat în cadrul unei emisiuni tv. Atunci cand am aflat ca noi suntem castigatorii, surpriza a fost nu plăcută, ci extrem de frumoasă. În maxim doua ore a trebuit sa fim la sediul televiziunii și nu prea am avut timp la dispoziție pentru a ne pregăti sufletește pentru cum aveau sa se desfășoare lucrurile. Experiența a fost de neuitat, cadourile primite superbe, iar sentimentul de învingători ai iubirii, ne- a însoțit mult timp de atunci. A doua zi, cine credeti ca avea examen la Szekely? Îndrăgostita anului :))) Era un examen foarte important pe care evident, l-am picat…Eram cu capul în nori încă de atunci, de când am scris declarația de dragoste. Am recuperat insa in toamnă, cand am trecut restanta obtinand nota 10 cu felicitări 🙂

O dată cu trecerea timpului și apariția copiilor obiceiurile ni s-au schimbat. Acum sărbătorim Valentine’s Day în familie. Mi- am propus sa transmit tradiția mai departe și să le împrumut celor doi fluturași ai noștri tot entuziasmul si romantismul meu.

Așa încât astăzi mi-am petrecut o mare parte din timp cu copiii având diverse activități.

Am citit povești și poezii de dragoste, am realizat felicitări funny decorate cu inimioare, ștampile cu mânuțe si piciorușe de bebeluș (amprente), am sărbătorit cu tort și multă ciocolata și cel mai important lucru : ne- am spus unii altora ” Te iubesc „. Știu ca ne spunem mereu si de sute de ori pe zi, dar astăzi a fost prima zi de Valentine’s Day din viata Găluștei mele și chiar am vrut sa marcăm momentul.

Imaginile de mai jos spun totul 🙂

 DSC_0050 DSC_0051 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0057 DSC_0058 DSC_0059 DSC_0062

Facebook Comments

You may also like

Un comentariu

  1. Approximately 150 million Valentine’s Day cards are exchanged annually, making Valentine’s Day the second most popular card-sending holiday after Christmas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *