Două săptămâni până la cel mai mare eveniment!

În articolul anterior, vă spuneam că pe data de  30 septembrie, comunitatea online locală îşi dă întâlnire la cea de- a noua ediţie a Webstock, cea mai importantă conferinţă dedicată social media din România.

Am aflat că deja că au fost anunţaţi primii speakeri şi vor urma şi alţii, dacă sunteţi şi voi interesaţi, puteţi să îi urmăriţi pe site şi pe reţelele sociale pentru a afla lista completă.

webstock2016

Evenimentul va fi transmis live pe site pe data de 30 septembrie.

Dacă vreţi să participaţi, grăbiţi-vă, pentru că sunt ultimele zile de înscrieri la Webstock…au mai rămas doar două săptămâni până la acest eveniment unic şi special.

Şi pentru că s-a  dat startul votului la Online Personality of the Year, oricine îşi poate susţine preferatul, intrând în aplicaţie şi votând .

Câştigătorii de la această categorie, precum şi cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunţaţi în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.

Cine doreşte, poate solicita gratuit o invitaţie la gală. E suficient să completaţi un formular pe site-ul oficial. Mai multe detalii găsiţi aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top

Webstock este un eveniment organizat de Evensys  şi Vodafone  în colaborare cu BitdefenderHP Coca-Cola,  McDonald’sRaiffeisen Bank , LG Staropramen  şi Siviero Maria.

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *