Ce faci atunci când te simți singură?

Totul a pornit de la un banc pe care l-am citit acum mult timp.

De atunci, de cele mai multe ori prefer să mă uit la un film de groază.

Filmele romantice sau de dragoste de cele mai multe ori îmi provocau stări de depresie. De ce? Pentru că acțiunea, personajele, scenariu…toate reprezintă IDEALUL! Așa ceva nu există! Totul este ideal…Și e plictisitor…

Un film de groază niciodată nu m-a plictisit! Când îl urmăresc simt pur și simplu cum îmi crește nivelul de adrenalină în sânge! De cele mai multe ori mi se pare distractiv să îl vizionez și cu prietenii!

Cred că într-un fel sau altul, filmele de groază ne dezvoltă imaginația și ne ajută să devinim mult mai creativi.

E bine să urmărești un asemenea film în situații triste, maxime de stres, pentru că te eliberează, te deconectează pur și simplu!

Primul film horror vizionat în copilărie a fost sf-ul de groază Alien. Mi-aduc aminte și acum cum băgam capul în plapumă, la scenele de groază! Apoi o perioadă lungă de timp mi-era tare frică să dorm cu lumina stinsă.

După ce urmărești mai multe filme de acest gen, ajungi să te obișnuiești cu ficțiunea și cu sunetele horror, iar sentimentele negative create în filmele de groază ajung în final să intensifice sentimetele pozitive, mai ales când eroul triumfă.

Un film pe care de abia aștept să îl văd este “Dincolo de orizont”/(“Beyond Skyline”). Acesta se va lansa în cinematografele din România vineri, 3 noiembrie 2017.

Detectivul Mark Corley (FRANK GRILLO) din Los Angeles a crezut că atunci când şi-a scos pe cauţiune băiatul, Trent (JONNY WESTON), din arest, a fost partea cea mai rea a zilei. Dar pe drumul de întoarcere spre casă, a observat că cerul s-a luminat cu o lumină albastră ciudată. În câteva clipe, întreaga populaţie a oraşului a fost absorbită, ca de o pompă de vid, într-o navă spaţială extraterestră.

După eveniment, tatăl şi fiul conduc un grup de supravieţuitori către port. Dar atunci când Trent este ridicat pe sus, Mark se avântă fără să ezite pe urmele fiului său, spre nava spaţială de război. 

În timp ce extratereştrii se deplasează în jurul planetei, ei se hrănesc cu oamenii rămaşi la sol. Neobositul Mark se luptă cu acest mediu necunoscut, descoperind secretele înspăimântătoare ale extratereştrilor. După câtăva vreme el se aliază cu un partener neaşteptat, care luptă şi el împotriva extratereştrilor. Împreună, ei reuşesc să pătrundă în navă şi să salveze pe câţiva dintre oamenii răpiţi, printre care se află şi o fetiţă care deţine cheia înfrângerii extratereştrilor. 
Când aterizează în sud-estul Asiei, ei întâlnesc o trupă de rezistenţă condusă de invincibilul Sua (IKO UWAIS). Angajându-se într-o cursă contra cronometru, aceşti războinici din părţi opuse ale Pământului trebuie să lupte umăr la umăr pentru a-şi salva familiile şi pentru a-şi redobândi planeta odată pentru totdeauna. 

De abia aștept să îl vizionez, filmele de acest gen m-au captivat dintotdeauna!

Declar că mi-am învins groaza față de filmele de acest gen!

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *