Cadoul meu preferat: amintiri pictate pe aripi de fluturi

A trecut ziua mea…o zi cu emoții, sentimente, nostalgii, dar și plina de joacă și distracție. 

Sunt fericita pentru ca, desi, nu am avut un eveniment creat pe Facebook pentru a îmi anunta ziua de naștere, am primit urări de la multe persoane dragi! Urari venite doar de la persoanele care mă prețuiesc cu adevarat!

Știai ca de fiecare data cand e ziua mea sunt o plangacioasa? E un moment cand contabilizez toate actiunile si realizarile mele savarsite pana atunci. Fac o trecere prin cartea vietii mele si ma compar pe mine cea de acum cu cea din trecut. Si imi place nespus de mult ca de fiecare data ajung la aceeasi concluzie: acum sunt mai buna decat atunci. Si sunt si modesta 🙂

Constat ca, cu fiecare zi care trece, nu ma opresc din a ma descoperi pe mine. E interesant cum timpul le așează pe toate. Am realizat dupa atata vreme ca nu are rost sa pierd  timp cautand sensul vietii. Pentru ca viata inseamna prezentul…ce simți și ce faci în prezent. 

Si cu toate astea, nu imi dau seama de ce sunt plangacioasa 🙂 Poate pentru ca sunt plina de emotii si trairi care mai de care mai profunde si mai minunate.

De ziua mea nu tin neaparat sa sarbatoresc cu tort si sampanie, dar imi doresc cu ardoare sa ii am alaturi pe toti oamenii dragi. Chiar daca nu pot fi mereu langa mine fizic, sunt acolo, undeva in gandurile mele, cu toate ca cel mai des obisnuiesc sa ii port in suflet. 

De ziua mea nu vreau sa primesc cadouri materiale, eu vreau sa primesc doar clipe frumoase, clipe pe care mai tarziu le voi transforma in amintiri pictate pe aripi de fluturi.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *