Cum mă protejez de răceala în sezonul rece

Pentru că afară este toamnă, e ploaie, frig…şi pentru că tot a venit vremea răcelilor, astăzi vreau să vă povestesc despre un sirop minunat recomandat de o prietena bună de a mea.

sirop-catina

Cum era şi firesc,  la început nu prea credeam în miracole naturale. E suficient să bei o singura dată şi o să vezi cum ameliorează treptat simptomele răcelii, iar mai apoi să o alunge complet.

Ştiaţi că, cătina este un bun vaccin antigripal? De asemenea, se spune despre catină, „ginsengul romanesc”, că este un duşman pentru boli precum cele de piele, stres, anemie, hepatita şi întareşte inima.Fructele de cătina pot fi consumate ca atare, în starea lor naturala, pot fi preparate cu miere sau sucul lor poate fi diluat cu apa.

dsc_0058

dsc_0060

Acest sirop este recomandat pentru afecţiuni precum :

-întărirea sistemului imunitar

-anemie

-stres

-stări depresive

-astenie

-scade colesterolul şi trigliceridele

-creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual

-ulcer gastric şi duodenal

-afecţiuni respiratorii,laringite, traheite, astm bronsic

-hepatite

-hipertensiune

CONŢINUTUL:

Sirop natural din fructe de cătina obţinut prin presare la rece, propolis, sirop de zahăr.

CARACTERISTICI

Siropul  de Cătina şi propolis este o polivitamină naturală,având  acţiune antioxidantă,este  tonifiant general, energizant, imunostimulator, antiinflamator, bactericid, vermifug şi diuretic.

MOD DE FOLOSIRE

Adulţi     -se ia 1 lingură de sirop de 3 ori/zi simplu sau diluat cu apă sau ceai

Copii       -se ia 1 linguriţă de sirop de 3 ori/zi simplu sau diluat cu apă sau ceai

CONTRAINDICAŢII

Persoanelor cu diabet.

 

Vă recomand cu încredere să îl folosiţi, deoarece la mine a avut un efect miraculos. Pentru mai multe detalii o puteţi apela direct pe prietena mea: Luiza, nr telefon,  0721090417.

 

Facebook Comments

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *